transparent
LOGO
trans
apek Vladimr - Devo-Kovo
Verdek 88 544 01 Dvr Krlov nad Labem
IO: 145 58 530 DI: CZ5409142024
Telefon: 499 620 100  Telefon / fax: 499 620 100 Mobil: 777 250 981
E-mail: info@capek-drevokovo.cz  Web site: www.capek-drevokovo.cz

Sortiment

pilové kotouče

  
Jako obchodní firma se zaměřením na dřevoobrábění nabízíme široký výběr strojů, nářadí, nástrojů a vybavení nejen pro truhláře, ale i pro dřevaře a pro kutily. V naší nabídce sázíme na spolupráci s výrobci, jejichž kvalita výrobků i služeb spojených s dodávaným zbožím, jako je záruční a pozáruční servis, široká nabídka, dostupnost náhradních dílù, aj. je pokud možno na nejvyšší možné úrovni. Více jak devatenáctileté působení firmy Vladimír Čapek v tomto oboru dokazuje, že nastoupená cesta je správná a její další rozvoj směrem ke spokojenému zákazníkovi vede přes vysokou znalost problemetiky oboru a schopnosti nabídnout individuální řešení postavené na míru pro danou zakázku. Toho lze dosáhnout mimo jiné i komunikací s Vámi - zákazníkem, ať již stávajícím anebo potenciálním.

 

Berte proto, prosím, přehled sortimentu pouze jako informativní. Rádi se Vám budeme věnovat na vyřešení Vašeho třeba i nestandardního problému.

 

V bazaru Vám nabízíme širokou nabídku použitých strojů, nástrojů a nářadí. Snažíme se ,aby jsme kromě nabídky základních dřevoobráběcích strojů byli schopni uspokojit i náročné požadavky na speciální technologie výroby.

 

 Díky dlouholetým zkušenostem s prodejem nejen dřevoobráběcích strojů, ale i ručního nářadí, Vám můžeme zodpovědně nabídnout toto nejen v co možná nejlepším poměru cena/ výkon, ale i pomoci vybrat právě ten správný typ podle Vašich požadavků. Leckdy nesprávně zvolený typ ručního nářadí neúměrně prodražuje a prodlužuje výrobu. Vhodně vybrané pracovní prostředky mění práci v potěšení. A o to jde především... 

 

nástroje OMASTak jako v ostatních druzích sortimentu i v nástrojích se snažíme uspokojit veškeré Vaše nároky v závislosti na požadavkách výroby. V nástrojích je na našem trhu opravdu bohatý výběr. Bez dokonalé znalosti široké škály výrobků, kterou Vám u nás nabízíme, nelze kvalifikovaně vybrat odpovídající typ a materiál vhodného nástroje. I nejdražší a nejvybavenější stroj je jen tak hodnotný, jak kvalitními nástroji je osazen.


Dne: 28.3.2024 23:18:43 : Strnka byla vytitna z webu www.capek-drevokovo.cz a je platn k uvedenmu datumu. Aktuln na webu.