transparent
LOGO
trans
apek Vladimr - Devo-Kovo
Verdek 88 544 01 Dvr Krlov nad Labem
IO: 145 58 530 DI: CZ5409142024
Telefon: 499 620 100  Telefon / fax: 499 620 100 Mobil: 777 250 981
E-mail: info@capek-drevokovo.cz  Web site: www.capek-drevokovo.cz

Služby
Financování
V případě Vašeho zájmu zajistíme financování Vámi vybraných strojů, prostřednictvím našich leasingových partnerů, kteří Vám rádi vyjdou vstříc.
Samozřejmosti je i výkup Vašeho stroje na protiúčet.
 
Doprava strojů
Nabízíme možnost odvozu nebo dovozu u nás zakoupených strojů vlastním vozidlem Iveco Daily nebo zajištění přepravní společnosti ve Vámi sjednaném termínu a za předem dohodnuté ceny.
 
Odsávání a stlačený vzduch
Když mají být řemeslná dílna či průmyslový provoz vybaveny vhodným systémem odsávání nebo na stlačený vzduch, je zapotřebí pečlivé a důkladné plánování. Dobře dimenzovaný systém dokáže ušetřit nejen spoustu peněz, ale i energie a starostí.
Protože optimální řešení je pro každý provoz specifické, proto Vám ve spolupráci s dodavatelskými firmami poradíme s výběrem a navrhneme nejvhodnější systém odsávání nebo zajištění rozvodu stlačeného vzduchu pro Vaši provozovnu.
 
Záruční a pozáruční servis
Naše firma zajišťuje společně s prodejem nových strojů samozřejmě také jejich záruční i pozáruční servis. V případě oprav nebo seřizování použitých strojů se lze spolehnout na mnoholetou zkušenost našich techniků, jejichž rukama prošel bezpočet použitých dřevoobráběcích strojů. I v tomto případě platí, že pokud existuje nějaké řešení, my ho nalezneme.
záruční a pozáruční servis dřevoobráběcích strojů

Dne: 20.4.2024 14:42:58 : Strnka byla vytitna z webu www.capek-drevokovo.cz a je platn k uvedenmu datumu. Aktuln na webu.